woensdag 3 juli 2013

Groot project: sprei

Op veel blogs heb ik ze langs zien komen en nu had ik er toch ook wel zin in, een groot sprei. Ik ben niet zo van de grote projecten, ben altijd bang dat ik er op een gegeven moment wel klaar mee ben (figuurlijk dan;)) en dan zit ik met 30 bollen wol en weer een half afgemaakt haakwerkje, daar heb ik er al genoeg van..
Maar nu dan toch, ik zag een heel mooi voorbeeld en heb er gewoon niet te veel over nagedacht en 20 bolletjes wol gekocht! Het is Drops Paris geworden, mooi dik 100% katoen.
Ik heb de bestelling op Hobbydoos.nl gedaan en ik ben heel tevreden hier over. Duidelijke website en zeer snelle levering. De groene had ik trouwens 'extra' gekocht, op internet is soms de kleur niet helemaal in te schatten en wilde deze zien om misschien ook wel te kunnen gebruiken. Maar ik ga de groene nu toch maar niet gebruiken, hij past er toch niet helemaal mooi bij.
En dan kunnen we beginnen. Rondjes haken!
En met wit een rand er omheen zodat het een vierkant wordt.
Ik heb er nog heel wat te gaan, het plan is om er 140 te haken, oef!

Groetjes,
Jantine

4 opmerkingen:

 1. je gaat knallen dat gaat helemaal geweldig worden
  succes ermee

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Poe een hele klus maar ik zie nu al dat het heel mooi gaat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt prachtig. Ik ben ook met dit garen een sprei aan het maken. Ik wissel het wel af met kleine werkjes, anders wordt het al gauw saai werk. :) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ik vind het erg leuk als je een bericht achter laat! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...