woensdag 15 januari 2014

Het 750-vierkantjes-project

Het plan is om 750 vierkantjes te haken. En dat lijkt veel en ja, ik ben er nu achter gekomen dat het ook echt veel is, haha. En toen ik ook nog ontdekte, dat ik door een telfout niet 750 maar zelfs 864 vierkantjes moet haken, moest ik helemaal slikken. (Ik blijf dit project trouwens stug het 750-vierkantjes-project noemen)
Toch, omdat het uiteindelijk resultaat  hopelijk echt te gek wordt, ben ik nog steeds erg enthousiast gelukkig.

Alleen zit ik met twee dingen;
1 Het leek me erg leuk om nog niet precies te vertellen wat het gaat worden, zodat jullie een beetje kunnen raden en het spannend blijft. Consequentie daarvan is dat ik niet echt kan vertellen hoe ik op dit project gekomen ben en wat het thema is wat al heel lang in mijn hoofd heb..
2. Omdat ik het zo mysterieus houd, begin ik ook wel een beetje zenuwachtig te worden over het resultaat. Dit zou maar zo erg kunnen tegenvallen. Want doordat ik dus heel erg lang met dit project bezig ben en steeds maar geheimzinnige updates laat zien, zijn de verwachtingen (niet in de laatste van mijzelf!!) misschien een beetje hoog. Ik weet namelijk ook echt niet hoe dit gaat uitpakken, wwwaaaahhhh!!!

Ok genoeg overdenkingen, niet te veel nadenken en zoals iemand zei 'Verstand op nul en haken maar!'
groetjes, Jantine

15 opmerkingen:

 1. heej tof.... zowie zo ik ga na mijn strependeken ook beginnen aan granny's heb er toevallig vandaag een blog van aangemaakt alleen ik verraad al wel wat het moet gaan worden hihi
  succes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow wat grappig en toevallig! Ik ga gelijk kijken op je blog:-) leuk!

   Verwijderen
 2. haha we zouden ook kunnen raden wat het gaat worden!!
  ik denk dat het een soort kruisteekpatroontje wordt ,uitgewerkt in allemaal gehaakte vierkantjes..en dat het dan dus een kleed/deken wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt Ineke! Maar wat wordt de afbeelding?:-)

   Verwijderen
  2. echt mooi, maar denk aan het gewricht als u het deel moet wassen, lol

   Verwijderen
 3. Oh super leuk! Mijn zus gaat als haar deken waar ze nu mee bezig is ook aan zo'n deken beginnen. ik ben benieuwd naar het resultaat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je zus dat ook gaat doen! Opeens hoor ik van meer mensen die dit gaan doen met zo veel vierkantjes, het is dan ook heel leuk concept:-)

   Verwijderen
 4. Oeioeioei, ook al aan de vierkantjes... en zoveel!! respect zeg, zeker nu je er ruim 800 moet ipv 750... Ik blijf af en toe spieken of je al updates hebt, want ik heb uiteraard nog geen idee wat voor afbeelding je erin gaat verwerken! Spannend :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je nieuwsgierig bent naar wat het gaat worden, ik zal weer een update plaatsen als ik wat verder ben!

   Verwijderen
 5. Het begin is in elk geval héél mooi! Onlangs op het blog van Angéline een prachtige roos zien passeren met zoveel vierkantjes, misschien hé ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. It's gonna be beautiful...
  Have a nice weekend !
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ik vind het erg leuk als je een bericht achter laat! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...