donderdag 26 juli 2012

Boom met bloesem

Over: Haken
Hoe mooi is het om een boom in de lente te zien ontwaken uit zijn winterslaap. Steeds meer frisgroene blaadjes verschijnen en oh wat zijn die eerste blaadjes toch helder groen! Als ik op mijn balkon zit (met veel grote bomen in de buurt) hoor ik de blaadjes gewoon open ploppen, prachtig! Daarna begint het bloesemschouwspel. Bij sommige bomen zie je door de bloesem de boom bijna niet meer en dan al die roze takken tegen een helder blauwe lucht, ook weer zo mooi. 
Nu kun je dat natuurlijk nooit vangen in een haakwerkje, maar volgens mij is het iets menselijks om alle mooie dingen na te willen maken, wat vaak maar tot zekere hoogte lukt...! Maar goed, ik vond het leuk om dit in elkaar te freubelen en wilde het aan jullie laten zien. Het was even uitvogelen hoe de kleinst mogelijke bloemetjes te maken, kleiner dan deze kon ik ze niet krijgen (of ik had dunner garen moeten gebruiken). Hier onder een close-up van een bloemetje.
Oh ja, vandaag is het op en top zomer! Maar ik ben dol op roze bloemetjes, dus is het een lente boom geworden, de andere seizoenen komen misschien later nog:-). 5 opmerkingen:

 1. wat een enorme leuke boom heb je gemaakt
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi. Dat moet wel veel naaiwerk geweest zijn. Daar zie ik altijd zo tegenop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is mooi geworden, maar wat een werk al die kleine bloemetjes .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke boom, past goed bij mijn banner;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *kijkt gelijk even op je blog* Ja inderdaad! Leuke banner heb je!;)

   Verwijderen

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ik vind het erg leuk als je een bericht achter laat! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...