donderdag 7 november 2013

Mede-eigenaresse van Mijn Haakwinkeltje gezocht!

De titel zegt het al, ik zoek iemand die graag haar eigen haakwerkjes wil verkopen en het leuk lijkt om dit in een samenwerkingsverband te doen. Voordeel voor de minder technische onder ons is dat er al een werkende webshop is, een domeinnaam en mailadres.

Waarom zoek ik iemand?
Een eigen webshop kost veel tijd, niet alleen producten bedenken en maken, maar ook het promoten. Een mede-eigenaresse zou dat iets kunnen verlichten. Verder lijkt het me gezellig en prettig om een 'collega' te hebben!

Wie zoek ik?
Iemand die qua haakwerkjes een beetje dezelfde stijl en niveau heeft. Geen probleem als het een heel ander soort product is als mijn huidige artikelen ( misschien juist wel leuk), maar het moet wel eigen ontwerp zijn. Ik wil alleen eigen ontwerpen verkopen (of in ieder geval een verre afgeleide van een bestaand patroon).
Verder is het handig dat je in de buurt van Utrecht woont.
Je moet het natuurlijk leuk vinden om er wat tijd in te steken, winst is niet het belangrijkste.
De kosten zullen hooguit de helft van 5 euro per maand zijn (dat betaal ik nu voor de webshop).

Het is nog even uitzoeken hoe het in de praktijk zal gaan, in hoeverre dit haalbaar en leuk blijft. Maar deze 'advertentie' is een eerste stap.

Voor serieuze reacties of vragen mag je mij mailen naar mijnhaakwinkeltje@gmail.com .

Groetjes,
Jantine

6 opmerkingen:

 1. zeer zekers een tof idee, maar of ik daar aan zou kunnen voldoen is nog maar de vraag... ik mag zelf al geen auto rijden:-( en misschien dat het teveel druk op me zou gaan leggen.... ik ben al zo een stress kont ...... succes want je hebt een leuke winkel zag ik wel

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Jenneke. En inderdaad je moet goed aan je zelf denken!

   Verwijderen
 2. hopelijk vind je iemand waarmee je het delen kan! Het had me hartstikke leuk geleken, maar ik heb op het moment een beetje last van chronisch tijd tekort ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik woon veel te ver.... Hopelijk kan je iemand vinden die je wil vergezellen in je winkeltje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow ik heb u via andere haaksters gevonden,,ieder keer kom ik meer en meer leuke blogjes...ik zal zeker meer bezoeken...groetjes soraya

  BeantwoordenVerwijderen

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ik vind het erg leuk als je een bericht achter laat! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...