vrijdag 4 januari 2013

Petit Fours en blogpauze


Wat zijn ze toch leuk die Petit Fours van Grietjekarwietje! Ik heb een klein inhaalslagje gemaakt en er al vijf gemaakt. Het zijn leuke kleine projectjes om in een paar uur af te hebben, ze zijn allemaal weer anders en ze maken je gewoon vrolijk!

Ik heb besloten om een blogpauze te nemen. Al plaatste ik de laatste tijd maar 1 artikel per week, ik was er in mijn hoofd ook wel veel mee bezig. En ik ga/moet het wat rustiger aan doen de komende tijd, dus ik moet gewoon wat dingen schrappen. Maar wat vind ik het bloggen leuk, het laten zien van mijn haakwerkjes, de reacties die ik kreeg, de volgers die aangesloten zijn (dank daarvoor!!), het hele principe van bloggen vind ik fantastisch!
Natuurlijk blijf ik haken en zal overal foto's van blijven maken , dus dan kan ik dat altijd later nog laten zien. En misschien is dat sneller dan ik nu denk.

Op Twitter en Facebook wil ik trouwens actief blijven (niet dat ik daar nu enorm actief op was, maar ik plaatste toch geregeld wat). Wil je me volgen, dan vind ik dat natuurlijk leuk! Mijn naam op beiden is HetRozeHaakje . Ik volg jullie ook met plezier!

Liefs,
Jantine

8 opmerkingen:

 1. En ik heb je meteen een vriendschapsverzoek verstuurd via facebook. Neem alle tijd meid en doe het vooral rustig aan dan! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het roze haakje op fb heb ik gelukkig, ik kan alleen zeggen, meis doe het rustig aan he xxx

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tous très appétissant !
  Bon weekend.
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zijn ze he die Petit Fours. Jammer dat je het rustiger aan moet gaan doen. Niets ernstigs hoop ik. Neem je tijd en hou je taai.
  Groetjes, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marion, ja ze zijn erg leuk, ben jij al met die van deze week bezig? Ik ga er misschien vandaag mee beginnen.
   Nee niks ernstigs hoor (hoop ik in ieder geval), maar moet wel op een aantal dingen letten.
   Dankjewel!

   Verwijderen

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ik vind het erg leuk als je een bericht achter laat! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...