maandag 24 december 2012

Kerst

Deze schaapjes horen bij een viltpakket met materiaal voor het maken van een kudde van wel 14 schaapjes en 3 herders. Eind 2011 had ik dit pakketje al gekocht bij Atelier De Klaproos, ik vond die schaapjes zo schattig! Maar het lukte me toen niet om er voor de Kerst mee te beginnen. Drie weken geleden vond ik dus dat de hele kudde wel af moest zijn voor 2013!
Dat is helaas niet gelukt, slechts twee schaapjes... Het is voor het eerst dat ik zo met vilt werk en ik vind het best wel veel priegelwerk en het wol in het lijfje 'prikken' heb ik ook nog niet zo door. Ik heb per schaapje al zo'n kwartier in het lijfje zitten prikken en het is nog niet naar mijn zin.
Nou ja ik weet niet of het geheel ooit af komt, misschien elk jaar een schaapje erbij?

Fijne feestdagen!

3 opmerkingen:

  1. hihihihihi.....................ik mag niets zeggen heb het nog nooit gedaan , maar vind de jouwe anders GEWELDIG MOOI ♥♥

    ik wens jou ook fijne feestdagen een goed uiteinde en een gezond 2013

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Troost jezelf: ik heb ook ooit zo'n naald gekocht en heb er nog helemaal niets mee gedaan! En het project dat ik wilde klaar hebben voor 2013, een gehaakte lamp, wordt ook met een jaar uitgesteld vrees ik :-) Maar ik vind je schaapjes wel gelukt hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ik vind het erg leuk als je een bericht achter laat! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...